KONYA ÇELTİK İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı sene başı müdürler kurulu toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ÇETİN başkanlığında Şube Müdürlerimiz Bayram YILDIZ ve Vesile Tuğba DEVECİ ile Okul Müdürlerinin katılımıyla , İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya şube müdürleri ve okul-kurum müdürleri  katılım gösterdi. Çeltik İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail ÇETİN, okul müdürlerinin okulların ana omurgası olduğunu çalışanların okul idarecilerine göre şekil aldığını belirtti. Okullarda veli, öğretmen, öğrenci, idareci bileşenlerinin eşgüdüm içinde olmasının eğitimin kalitesini arttırdığını söyledi. İdarecilerin ne yapmak istediklerine ve sürece dair görüşlerinin yanı sıra hedeflerinin olmasının gerekliliğine de değindi. Okullarda ortaya çıkan problemleri çözmeye problemin tespiti ve tanımlamasıyla başlanırsa problemlerin daha kolay çözüme ulaşacağını vurguladı. Okullarda mekânsal titizliğin, ana dilin, okuma saatlerinin önemi, taşımalı okullarda dikkat edilmesi gereken hususlar, sosyal faaliyetlerin büyük salonlarda yapılarak veli ve halkın katılımının sağlanması, destekleme ve yetiştirme kurslarının okullarda takibinin yapılması konularında da konuşan Sayın ÇETİN konuşmasını tamamladı. 07-09-2017

07-09-201707-09-2017

Atatürk Caddesi Fatih Mahallesi Hükümet Konağı 3. Kat Çeltik/KONYA - 0332 871 27 34

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.